Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (4).

Desprès d'alguns dies sense donar detalls sobre el muntatge del Big Pig, avui he trobat un forat per treure a la llum aquelles cosetes que son tant importants perquè un curt surti minimament be i que en la majoria de casos cauen en l'oblid.

Aixi doncs avui us deixo amb els dibuixos que varem utilitzar per planificar el rodatge, el que tècnicament es coneix com a storyboard, veureu que esta força magrejat més que res perquè durant el rodatge la Christina i marcava coses que a nivell personal li tenien que servir durant el muntatge, per suposat però gran part dels gargots que i podreu veure son meus, en aquest cas solen ficar-si per controlar coses que m'entrés filmem no surten com estaven previstes i que es tenen que tenir en conta per quadra una mica les seqüencies, o sensillament son una marca per confirmar que aquell plànol ja esta gravat. També us deixo amb els models 3D de les naus i tancs que va crear l'Alex, aixo ens varen servir per poguer-nos fer una idea de com podria quedar la cosa aplicada a imatge real.

Hores d'ara la cosa ja esta del tot muntat i acabat, però estar clar que encara i han moltes coses que em utilitzat durant el rodatge que de mica en mica anirem penjant perquè aixi tinguem un bon arxiu del que a donat de si el rodatge, muntatge i d'altres detalls del Big Pig. The Shit War.