Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (5).

A l'espera de poguer estrenar el curt/projectar/penjar a internet, el Big Pig comença a moure fils amb aquells complements que ajuden a reforçar la imatge del curt. Avui tinc la sort de compartit amb tots vosaltres algunes mostres dels diferents pòsters que la Nuri Vigué a fet per al Big Pig. The Shit War.

La veritat es que personal-ment estic molt content del resultat de tots ells, cal dir que l'elecció del que finalment representara al curt a estat força complicada, de moment, però, l'escollit no esta entre els que us deixo veure. Aquí teniu els que finalment han quedat descartats, més endavant prometo penjar el pòster original aixi com la banda sonora que molt amablement han fets els genials Salem i que ja us podeu imaginar porta per títol Big Pig :)....