Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (6).

La veritat es que aquest any hem perdut el cap, Big Pig estava cridada a ser una petita animalada, a l'hora de la veritat però tots els que han participat en la realització del curt si han implicat de tal manera que la cosa a anat creixent i creixent.

Sigui com sigui ens ho em passat de meravella fent-la i es per aixo que m'agrada molt compartir amb tots els que visiteu aquest blog el proces de creació d'aquesta modesta proposta "cinematogràfica". Si l'últim dia us deixava amb la musica de Salem per la banda sonora del curt, avui us deixo amb un petit regalet que ens hem permès de fer, estic parlant del videoclip del mateix tema a on, i com tot clip promocional, si poden veure algunes escenes del curt.

Per cert l'estrena oficial del curt serà el dissabte 27 de novembre dins del Festival Julius de Vic, esta previst que es pugui veure dos cops el mateix dia, a les 16.00h i a les 20.00h. Us i esperem, no només per el nostre curt, si no per la resta que si projecte que de ben segur ens faran passar una bona estona.