Big Pig. The Shit War

Curtmetratge, pòster, estrena i premis Julius.
Per fi!, una setmana desprès del seu estrena oficial, puc dir que Big Pig. The Shit War ha aconseguit el que en principi esperava d'ella. Entretenir i fer passar una bona estona, el passat dissabte dia 27 va tenir lloc el primer passi amb public, jurat i pantalla gran del curt en el Festival de Curtmetratges Julius de Vic.

La veritat es que vaig gaudir molt amb la reacció de la gent, els riures, els comentaris d'alguns espectadors i les sorpreses que en algun moment o altre tenia la gent pressent a la sala, amb tot aixo ja em sentia més que satisfet.

De tota manera i com en tota competició també s'agraeix que et valorin el treball amb algun premi, i en aquest aspecte tampoc ens podem queixar. Big Pig. The Shit War va guanyar el Premi del Públic i una Menció especial del Jurat, en l'apartat cartells, on també i participàvem amb un treball de la Nuri Vigué varem quedar en tercera posició.

Arribats a aquest punt us deixo amb una foto de l'entrega de premis amb tots els premiats, el pòster del curt i el Big Pig. The Shit War perquè el pogueu veure, o si ja l'heu vist, per tornar-lo a visionar.
No em puc despedir sense agrair un cop més l'esforç realitzat per tot-hom els que han fet possible el curt, des de el primer a l'últim que en un moment o altre de la seva creació m'han ajudant. I que de ben segur sense ells no hauria estat igual.