The Last Room

Article sobre el The Last Room publicat al 21 Le mag.

Tot i tractar-se d'una producció realitzada amb molts pocs recursos i un temps record de rodatge i muntatge, no puc negar que el resultat final de The Last Room va ser de lo més satisfactori.
El que inicialment va sorgir com una simple idea pensada per experimentar amb la camera i la llum es va convertir en una petita joia que reflexa-va força be tot allò que volia expressar. L'exemple més clar que el curt havia aconseguit els seus propòsits va ser veure que festivals com el Fic-Cat (Festival Internacional de curtmetratges en Català de Roda de Berà), el Mira'm (Festival de curtmetratges en Valencià de Sueca), o els prestigiosos Festivals de cinema independent de Nova York i Los Angeles apostaven per la nostra proposta.

Per acabar-ho d'arrodonir varem provar sort en una més que interessant proposta festivalera que sota el nom de Optica Festival Internacional de videoarte, permetia als seleccionats que la seva obra fos projectada en Festivals del mateix estil de diferents part del mon, aixo ens va permetre ser vistos a ciutats com Buenos Aires, Gijon, Paris, Londres, La Paz i moltes altes ciutats que ara mateix no recordo. Un cop finalitzada la gira per tots aquests països varem rebre la grata noticia que entràvem a formar part dels deu curtmetratges finalistes de l'edició d'aquell any del festival, tot un honor tinguen en conta que entre aquests deu treballs i havien curts de gent d'arreu del mon. Per postres la gent de la reconeguda revista 21 Le Mag varen dedicar un article de pagina sencera al curt, fet que ens va fer molta gràcia. Es per aixo que avui, us vull deixar amb l'article que en aquesta va sortir publicada, aixi com la portada de la mateixa revista on parlaven del nostre treball.

Per acabar, vull destacar la feina i participació de la Christina Scheper i la Nuri Vigué, sense elles dues el The Last Room no hauria estat possible, i ni de tros hauria arribat tant lluny com o ha fet.