La nit...

Diari de rodatge: La nit...
Amb La nit... podríem dir que la cosa va ser d'allo més atípica, la veritat es que gran part del merit, per no dir tot, es d'en Jordi Arques, recordo que en algunes ocasions quant coincidíem, aquest em deia: David, tinc un text magnific que m'agradaria poder gravar, tinc molt clar com tindria que ser, de nit i amb un ambient plujós i fred.

A mi la proposta em semblava perfecte, perquè dubtar d'un actor al que sempre que havia necessitat el tenia al meu costat sense demanar res a canvi i donant-ho tot. Aixo si, sempre em deia el mateix, no ser quant serà, però estigues preparat que el dia menys pensat, quant cregui que es el moment, es a dir que el temps sigui l'idoni, ens fiquem mans a l'obra.
I Aixa va ser, no varen passar gaires mesos, en ple hivern i amb una mica de planificació varen escollir el dia, o millor dit la nit, per provar que tal podia quedar aquell experiment del que en sàvia tant poques coses. A l'hora de la veritat varem ser un total de cinc persones les que ens varem aventurar en aquest senzill però interessant projecte. Amb en Jordi al capdavant de la comparsa la Christina Scheper, jo i el soport incondicional d'en Marc Pujol i la Nuri Vigué, ens varem traslladar fins al carrer on si trobaven les antigues naus de Puignero a Roda de Ter i endavant, càmera amb ma, un reflectant per aprofitar la poca llum que i havia i amb la companyia d'un fred que pelava varem rodar i amb un "autentic" pla seqüencia el que acabaria estant el curtmetratge de La nit...

La seqüencia es va rodar uns sis cops, en part per petits errors durant el rodatge, perquè la veritat sigui dita, el text que recitava en Jordi el clavava cada cop, fins i tot varem poder gaudir de diferents versions, en definitives que varem ser espectador d'exepció d'un treball únic i irrepetible, com tot en aquella nit.
Aquí teniu algunes fotos que varem tirar durant el rodatge.