Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (1).

Avui, embarcat de ple en el projecte del nou curtmetratge, inicio una mena de diari de rodatge sobre Big Pig. The Shit War, la nova i esbojarrada proposta que si no i ha res de nou intentarem que es pugui projectar en el proper Julius.

De moment ja tenim confirmat a gran part dels protagonistes, escollit els llocs del rodatge i a tot l'equip tècnic confirmat. De moment no puc donar gaires més detalls, prometo ficar tota la informació a mida que la tinguem.

El rodatge tindrà lloc a Vic el diumenge al mati dels dies 18 i 25 de juliol, l'actor protagonista serà en Xevi Capdevila i entre l'equip tècnic i trobem a gent com l'Alex Sola, en Jordi Torra i la Christina Scheper.

Aquí teniu els primers esbossos que l'Alex a realitzat per el curt.