Efecte Darwin

Crítica a Osona.com de l'Efecte Darwin.
Fa uns dies em va arribar, i per pura casualitat, la opinió sobre l'Efecte Darwin que una tal Mar va fer en el fòrum de la web d'Osona Tanga, en l'article d'opinió que aquesta escrivia, sobre els diferents curts que havia vist al Festival de Manlleu, feia esment al curt que en el seu dia varem fer amb en Pep Miras i la Lidia Romero com a protagonistes. La veritat es que em va fer molta gracia llegir aquelles línies sobre el curt i descobrir la visió que un espectador extern a nosaltres en tingues.
Seguidament us deixo amb l'extracte que fa referencia al curt i la direcció de la web on esta penjat tot l'article d'opinió, perquè aixi i podeu fer una lectura complerta.
 
P.D. gràcies Mar.
 
Efecte Darwin; veritat universal que ens passa a tots, o almenys a mi (reconec que la meva vida és bastant enigmàtica). Malgrat tenir el nostre temps a les nostres mans sempre hi ha cites impossibles i són aquestes cites impossibles, les que mai es realitzen; les més interessants, excèntriques, diferents, les que sempre t’enrecordaràs, les millors. Així doncs per què no llençar la màquina del temps i viure el moment? Un curt orginial, amè i divertit. Em va encantar el toc d’humor de la situació, el simbolisme, l’enfocament de la història, les veus i onomatopeies, el colorit i la llum, l’energia que transmet, la comparació amb la vida real i les riatlles d’humor que van provocar al públic (ells sí que ho van aconseguir). En definitiva, després d’una primera cita que t’ha decepcionat, qui no a pensat mai que tan debò li hagués caigut un test al cap al nostre lligue.