Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (2).

El primer dia de rodatge ja esta superat, i la veritat es que tot va anar de meravella. El dia 18 a les vuit del mati iniciàvem els preparatius per rodar la primera seqüencia del curt, que curiosament serà la que tancara el film, amb un petit grup de fidels col·laboradors, ens plantàvem en un dels malmesos i l'hora magnífics carrers de les Adobaries de Vic.

En Xevi i el seu pare arribaven amb la star system del curt sense sapiguer exactament com aniria tot plegat, la veritat es que per tots era una experiència completament nova. M'entres tant el Xevi Capdevila, autentic protagonista de tota aquesta historia, passava els últims retocs de maquillatge. Cinc minuts més tard ja començàvem a rodar, repetíem escenes i provàvem coses únicament per assegurar que tinguéssim material suficient. Magnific, els dos actors varen respondre a la perfecció.

Amb temps suficient per fer una petita pausa de mitja hora, tot un luxe que no sempre ens podem permetre, varem apropar-nos fins l'entrada del nou Teatre Atlàntida, eren poc més de les deu del mati i de mica en mica anaven arribant la resta de secundaris que feien falta per rodar noves escenes. L'Arnau va venir acompanyat d'una bona colla d'amics, en Vicens de Salem també va aportar-hi el seu "granet" de sorra amb l'ajuda d'un petit peró contundent grup de "marrullerus", per si amb aixo no en tinguéssim prou varem poguer disfrutar de debò amb la presencia de l'immillorable i divertidissim Pep Miras, i la presencia de secundaris de luxe als que admiro molt com poden ser en Miquel Bofill, la Maria Rosa Miralpeix, en Josep Font o l'Albert Freixer. Avia arribat el moment de muntar un petit i bon sarau, el resultat va ser un cop més per disfrutar de valent, del primer a l'últim varen estar genials.
De moment aixo es el que va donar de si el primer dia de rodatge, el diumenge dia 25 farem la resta.
 
P.D. Gràcies a tots els que vareu venir i als que se que en teníeu ganes i no va poguer ser.