Big Pig. The Shit War

Diari de rodatge: Big Pig. The Shit War (3).

El segon, i últim, dia de rodatge també s'ha superat millor del previst. Aquest any no se que passa, però el rodatge a anat, i mai millor dit, rodat. El dia 25 a les vuit del mati ens preparàvem per iniciar el rodatge d'una esperpèntica escena al costat de la Catedral de Vic, quant jo i la Christina varem arribar ja i teníem en Jacob, poc desprès varen arribar en Xevi Font i en Joan Capdevila, només faltava en Jordi Arques, que amb una mica de retard per culpa d'aquells imprevistos que solen passar no va arribar fins al cap d'una estona, però aixo no va ser cap inconvenient.

La veritat es que poguer tornar a reunir una tripleta com son l'Arques, en Font i en Valltramunt es d'allo més agraït, en un clar i personal homenatge al The Pekos Horror Picture Show, varem rodar una de les escenes més pintoresques del curt.

Cap a les deu del mati i amb l'arribada de la Nuri, l'Alba i la seva mare i els digitals Alex i Jordi, varem marxar cap a la Plaça Major de Vic contents del que havíem pogut rodar a la Catedral, un cop a la Plaça ens varem trobar amb la resta d'actors i fidels extres, entre ells recuperaven als personatges d'en Pep Miras, genial en tots els aspectes, fins al punt que es va desplaçar des de la platja fins a Vic per poguer rodar, i l'Albert Freixer. Havia arribat el moment de rodar una de les seqüencies més "espectaculars" del curt, la veritat es que la Plaça estava més plena del que calia esperar, i no pas per veure el nostre rodatge, aixo dificultaria molt les coses, sobre tot tinguen en conta a la gent que amb la seva tranquil·litat dominical es ficaven per el mig com si res. Tot i aixi la cosa va anar de meravella i varem poguer acabar els plànols que teníem previstos abans de temps i tot.
En aquests moments les coses estan en les mans expertes de la Christina Scheper, l'Alex Solà i en Jordi Torra.
Prometo d'aqui uns dies penjar algun detall més sobre el muntatge que estem realitzant.
 
Un cop més, gràcies a tots. A estat genial.