Nu

Diari de rodatge: nu.
Per estrany que pugui sonar tot plegat va començar a gestar-se a principis d'any, la idea no va ser gaire complicada, la complexitat de tot plegat passava per aconseguir la localització i els actors ideals per que la historia pogués atrapar. Els reptes no es presentaven gens fàcil, per sort els responsables de la localització on volia rodar ens varen facilitar tot el proces i oferir les seves instal·lacions sense cap mena de problema.

En l'apartat actoral només feien falta un actor i actriu protagonistes i dos extres, l'actor el tenia mig decidit, però finalment, i per aquelles casualitats de la vida, en Pep Miràs em va presentar a en Pepo Blasco, i ràpidament vaig creure que seria l'actor idoni per protagonitzar el curt, i la veritat es que desprès de veure el seu treball continuo pensant que l'elecció va ser l'encertada, en Pepo es un actoras amb tots els aspectes, proper i participatiu, em va facilitat tant la feina que en molts casos només tenim dues tomes del mateix plànol, i en casi tots ells només per assegurar que la cosa quedes ben gravada. En quant a l'actiu la cosa va ser més complicada, desprès d'alguns mesos amb la persona ja confirmada, finalment i a dos dies per començar a rodar, ens quedem sense actriu ouch!!!... per sort l'Aida, em va ficar en contacte amb la Natalia, qui ràpidament es va oferir a participar en aquest projecte, un treball que sense ella hauria estat impossible. En el cas de la Natalia, el seu paper es tant desagraït i complicat com vital per el curt, senzillament genial. En quant als extres, impagables la participació d'en Lluis Bove i en Marc Casanova, dos actors amb qui en un futur m'agradaria tornar a coincidir i que aquí desgraciadament no tenen molta presencia.

En l'apartat tècnic vaig tenir la sort de poguer contar amb un genial director de fotografia amb qui feia temps que volia treballar, en Calvin Dexter, personatge a qui admiro i de qui tinc molt que aprendre i que també s'ha fet càrrec de les fotografies que acompanyen aquest article. Al seu i meu costat un càmera tot terreny, en Jordi Amarita, magnific guerrer cinematogràfic que em va permetre que jo pogues estar tranquil·lament pendent de tot el rodatge sense preocupar-me de la càmera. La il·luminació a càrrec d'un prometedor i estimable Arnau, magnifica la seva tasca. I a l'ombra de tots ells però no menys importants, en Joan Capdevila i la Nuri Vigué, companys de viatge i disposats a fer el que ningú més vol fer con tal de que la cosa surti be.
El rodatge va tenir lloc el dissabte 21 de maig a Vic, en total i varem invertir 4 hores, tot seguit us deixo amb algunes de les fotos que va tirar en Calvin.