Si tingués una vida

Diari de rodatge: Si tingués una vida.

En un intent per repassar els diferents rodatges que hem realitzat, i d'aquesta forma tindre una base de dades de tots ells a nivell fotogràfic i escrit, començ-em amb un dels curts en que i varem dedicar més esforços en tots els sentits.

Si tingués una vida va suposar una experiència immillorable, per primer cop ens endinsàvem de ple en el genere dramàtic amb l'ajuda d'un grup de persones magnifiques que varen donar el millor de si. Entre els actors protagonistes i podíem trobar a una enamoradissa Anna Alemany, a l'immillorable Jordi Arqués, amb qui per sort he pogut continuar treballant amb altres projectes i una estupenda Maria Vall a qui vaig conèixer arran de l'obra de teatre Un tren anomenat desig.En l'extens i implicadissim equip de rodatge i teníem en el guio al sempre incisiu Joan Capdevila, l'home capaç d'escriure i millorar aquelles idees que li explico alt per alt. Quim Crusellas, un dels millors cameras i muntadors que conec. Per postres varem poguer comptar, i per primer cop, amb musica original composada per David Ruiz, senzillament idonea. I com no, no puc oblidar l'ajuda dels incombustibles Dani i Xevi Dominguez, el primer realitzant el Makin Off i el segon amb els estupends dibuixos de l'story board que em varen ajudar tant a l'hora de planificar el rodatge. I per últim agrair profundament l'ajuda de la Sandra Sardà, Carol Bruguera, Ferran Collell, Montse Galobardes i la Martolina Divina.
 

Us deixo amb algunes de les fotos del rodatge.