El joc del cocodril

Diari de rodatge: El joc del cocodril.
De vegades i han molt bones idees i molt poc temps per fer-les, d'altres, les idees desgraciadament no s'acaben portant a terme per mil i un inconvenients, aixo es el que li va passar a El Joc del Cocodril un curt que malauradament mai es va poder arribar a fer tot i que el varem engegar amb moltes ganes.

El guió de Dani Dominguez era d'allò més interessant, per postres varem poder reunir a un extens ventall d'actors envejables per una historia de mafiosos, enganys i mort que sempre m'he quedat amb regust de no haver acabat. Sempre ens quedara la possibilitat de recuperar la historia i donar-li un nou aire, aixo però ja i serem a temps de fer-ho.
De moment us deixo amb algunes fotos dels assajos que es varen fer amb els actors m'entrés preparàvem el rodatge del curt.