Nu

Presents al Festival de Manlleu.

Del 29 de maig al 3 de juny va tenir lloc a Manlleu l'acollidor Festival de Curtmetratges que aquest any arribava al seu dese aniversari, reafirmant-se com un dels festivals més prestigiosos dins del panorama del cinema de "tall petit".

I un any més em tingut la sort de poder-hi participar, en aquesta ocasió ens i varem presentar amb Nu sota el braç, la projecció va tenir lloc el dimarts dia 29 a les deu de la nit en l'apartat de curtmetratges d'Osona. Durant dues hores llargues varem poder gaudir d'alguns treballs realment interessants, d'altres una mica menys, però en general varem disfrutar d'un passi en la que varem compartir pantalla amb el darrer i esbojerrat divertiment de l'Albert Salarich, El curt missatge, merescudament premiat i altament recomanable per la seva desvergonyida proposta que ja havíem pogut veure en el passat Festival Julius de Vic.
Durant el Festival en Dàvid Àvila, la Núria Closas, l'Anna Blanch, en Carlos Gonzalez i l'Oriol Ferran varen cobrir el dia a dia del Festival amb una recomenadissima pagina web on i tenia cabuda tot el que va passar durant el Festival.  I com que nosaltres també estave per allà varem poguer compartir uns minutets amb ells, fet que va donar per una entrevista que podreu veure fent clic aquí.
No em vull despedir sense felicitar a l'organització del Festival per el treball que fan any rere any, als premiats i als que tot i no guanyar res han pogut veure el seu treball amb pantalla gran i public.

Foto: Anna Blanch
Foto: Anna Blanch