Prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest pàgina sense consentiment exprés dels seus propietaris. Tots els drets reservats.

Nota important sobre el tractament de dades i Google Analytics

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei d’anàlisi web de Google Ireland Limited. En cas que el responsable de l’tractament de dades sobre aquesta pàgina web resideixi en un país fora de l’Espai Econòmic Europeu o Suïssa, el tractament de dades de Google Analytics es realitza a través de Google LLC. Google LLC i Google Ireland Limited seran referits en endavant com “Google”.

Google Analytics utilitza les anomenades “galetes”, arxius de text que s’emmagatzemen en el dispositiu de l’visitant de la pàgina i que possibiliten una anàlisi de l’ús de la pàgina web de l’visitant. La informació generada per la Cookie sobre l’ús d’aquesta pàgina web pel visitant (incloent l’adreça IP escurçada) es transmet i s’emmagatzema normalment en
un servidor de Google.

Google Analytics s’utilitza en aquesta pàgina web únicament amb l’extensió “_anonymizeIp ()”. Aquesta extensió assegura l’anonimització de l’adreça IP mitjançant l’escurçament i exclou qualsevol referència personal directa. Mitjançant l’extensió, l’adreça IP és escurçada prèviament per Google dins dels països membres de la Unió Europea o en altres països part de l’acord de l’Espai Econòmic Europeu. Només en casos excepcionals es transmet l’adreça IP completa a un servidor de Google a EUA i, un cop allà, és escurçada. L’adreça IP transmesa pel navegador corresponent, en el marc de les accions de Google Analytics, no es combina amb altres dades de Google.

En nom de l’amo de la pàgina, Google utilitzarà la informació generada per valorar l’ús de la pàgina, realitzar informes sobre les activitats de la pàgina web i per dur a terme altres serveis relacionats amb l’ús d’Internet o
de la pàgina web per a l’amo de la pàgina (Art. 6 apart. 1 lletra f) RGPD). L’interès legítim de l’tractament de dades rau en l’optimització de la pàgina web, l’anàlisi de l’ús de la pàgina web i l’adaptació de l’contingut. Els interessos de l’usuari estan garantits adequadament mitjançant la pseudominización.

Google LLC està certificat d’acord amb l’anomenat Privacy Shield i, per tant, queda garantit un adequat nivell de protecció de dades. Les dades enviades i les dades vinculades amb Galetes, reconeixement d’usuari (p.ex. ID d’usuari) o ID de publicitat s’eliminen automàticament transcorreguts 50 mesos. L’eliminació de dades, el període de manteniment hagi finalitzat, es realitza automàticament un cop a l’mes.

El registre realitzat per Google Analytics pot impedir si el visitant de la pàgina configura els paràmetres de galetes per a aquesta pàgina web. El registre i emmagatzematge de l’adreça IP i de les dades generades per les Galetes poden anul·lar-se en qualsevol moment sense efectes retroactius. El corresponent plugin de el navegador pot descarregar-se i instal·lar-se a través del següent enllaç https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

El visitant de la pàgina pot desactivar l’ús de dades de Google Analytics fent clic en aquest enllaç.
A continuació, s’activarà una Opt-Out-Cookie que bloquejarà l’ús de les seves dades a l’visitar aquesta pàgina web.

Més informació sobre l’ús de dades per Google, les opcions de configuració i anul·lació es pot trobar en la Política de Privadesa de Google, així com en els ajustos per a la publicitat de Google.

Una cadena anónima creada a partir de tu dirección de correo electrónico (también llamada hash) puede ser proporcionada al servicio de Gravatar para ver si la estás usando. La política de privacidad del servicio Gravatar está disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Después de la aprobación de tu comentario, la imagen de tu perfil es visible para el público en el contexto de tu comentario.

reCAPTCHA

Utilitzem el servei reCAPTCHA de Google LLC (Google) per protegir les dades enviades a través dels formularis de les pàgines dels nostres usuaris. Aquest servei permet diferenciar les dades enviades per persones dels missatges automatitzats i suposa la transmissió de l’adreça IP i altres dades requerides per Google per a l’ús de l’servei reCAPTCHA. Amb aquesta finalitat, les dades seran transmeses a Google per poder ser utilitzats. L’adreça IP serà encriptada per Google en els estats membres de la Unió Europea així com en els estats associats a l’espai econòmic europeu. Només en alguns casos excepcionals, les adreces IP seran transmeses a servidor de Google als Estats Units per a la seva encriptació. En nom de l’propietari d’aquest lloc web, Google utilitzarà aquestes informacions per avaluar l’ús de l’servei per part dels usuaris. L’adreça IP transmesa per reCAPTCHA es mantindrà separada d’altres dades de Google. Per aquestes dades és vàlida la política de privacitat de Google. Tots els detalls sobre la política de privadesa de Google es poden llegir a la pàgina https://policies.google.com/privacy?hl=es

A l’utilitzar el servei reCAPTCHA, l’usuari consent el tractament de les dades sobre ell dels que Google disposa en la forma i propòsits dalt establerts.